Elevtjenesten

Fra 1.januar er vi klar med Digital Skolehelsetjeneste gjennom appen Elevtjenesten. Les mer om elevtjenesten

Del dine beste vennetips!

Hva er dine beste vennetips? Fortell det med tekst og bilder og send det til elev- og lærlingombudet :-)

Om fravær

Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret Elever med symptomer skal ikke behøve å gå til fastlegen sin for å dokumentere fraværet.  www.regjeringen.no

Vi søker deg som kan jobbe hos oss som tilkallingsvikar!

Vår avdeling for Helse- og oppvekstfag søker vikarer.

Fritidskortet 2021/2022

Alle barn og unge i Tromsø kommune mellom 6-18 år kan søke om å få dekket opp til 1 600 kroner pr år for en fritidsaktivitet gjennom Fritidskortet.

Stemmene fra skolevalget 2021 er talt opp

Her kan du se resultatet fra Ishavsbyen:

Døden er en del av livet

Torsdag 10. juni hadde elevene ved Vg2 Helsearbeiderfag en temadag om omsorg ved livets slutt. Les hvordan elevene opplevde denne dagen:

Utdeling av jod-tabletter

Tromsø kommune har oppdatert sin plan i forbindelse med eventuelt radioaktivt utslipp i nærheten av Tromsø

Bli med på mekking!

Torsdag 22. og torsdag 29. april fra kl 17-21, inviteres ungdom til skolen i Breivika for å dyrke sin interesse for skruing, verktøy, motor.  Kanskje har DU en sykkel eller moped som du ønsker å få hjelp til å gjøre vårklar?

Parkering ved Ishavsbyen vgs

Alle som parkerer ved skolene betale med easypark-appen.  I tillegg MÅ elever og ansatte ha gyldig parkeringsbevis godt synlig i frontruta. Parkeringsavgift mellom 08:00 og 16:00 UNNTAK: (Det er fritak for parkeringsavgift for elever og ansatte fram til og med 4.februar 2022. Men husk å ha parkeringskort godt synlig i frontruta)