Koronainfo

Vi fortsetter med smitteverntiltak - ikke kom på skolen hvis du er syk, vask hender og hold avstand

Informasjon til foresatte om skolehverdagen - på flere språk

UDIR: Testing kan erstatte karantene for elever

Fra 16. august 2021 kan testing erstatte smittekarantene. Dette gjelder for personer under 18 år og for elever over 18 år på videregående skole. Det er lokale helsemyndigheter som har ansvar for organisering av testing og hvordan det skal gjennomføres. Skolens personell skal ikke gjennomføre testing.

Det er viktig at barn og unge får være mest mulig på skolen. Skoler kan følge grønt nivå i trafikklysmodellen, med mindre lokale helsemyndigheter beslutter at det skal være gult tiltaksnivå.

Les mer om koronatiltak i skolen

1. Hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke være på skolen, men ringe kommunens koronatelefon: 469 07 899
  2. Gode hosterutiner og god håndhygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer og en meters avstand til personer du ikke er i gruppe med

Det er viktig at hver enkelt av oss tar ansvar for å følge smittevernrådene, både på skolen og ellers i samfunnet, slik at vi bidrar til at smittesituasjonen holder seg på et så lavt nivå som mulig. På den måten viser vi omsorg for andre og holder oss friske.

Hvis smittevernsituasjonen endrer seg vil det komme endringer.

Følg med på nasjonale medier og følg de anbefalingene som blir gitt.

Folkehelseinstituttets informasjonsside

Refusjon for skoleskyss 2020-2021 for elever i bysonen

Sjekk om du får refusjon for utgifter til skoleskyss som du hadde i perioden før du fikk skolekort:

Utdeling av jod-tabletter

Tromsø kommune har oppdatert sin plan i forbindelse med eventuelt radioaktivt utslipp i nærheten av Tromsø

Rene hender til rett tid!

Smittevern er livsviktig. Håndhygiene og bruk av personlig beskyttelsesutstyr er helt avgjørende tiltak for å hindre smitte med covid-19 og andre smittsomme sykdommer i helsetjenesten. Men for at det skal ha best mulig effekt må det benyttes riktig, og til rett tid.

Bli med på mekking!

Torsdag 22. og torsdag 29. april fra kl 17-21, inviteres ungdom til skolen i Breivika for å dyrke sin interesse for skruing, verktøy, motor.  Kanskje har DU en sykkel eller moped som du ønsker å få hjelp til å gjøre vårklar?

Parkering ved Ishavsbyen vgs

Alle som parkerer ved skolene betale med easypark-appen.  I tillegg MÅ elever og ansatte ha gyldig parkeringsbevis godt synlig i frontruta. Parkeringsavgift mellom 08:00 og 16:00

Elever på Stortinget

Vg2 Helsearbeiderfag har hatt prosjekt i samfunnsfag der de var på en digital omvisning på Stortinget.

Vi har oppgradert navigasjonssimulatoren!

Navigasjonssimulatoren på skolested Rambergan har nå blitt modernisert med nye skjermer, instrumentpanel og oppdatert programvare.

Vil du bli kuldemontør?

I dag fikk Vg1-elever på Rambergan en presentasjon om veien til et yrke som kulde- og varmepumpemontør. For den som synes dette høres spennende ut: HUSK SØKNADSFRISTEN som er 1. MARS

Tid på verkstedet

Med en skolehverdag på rødt nivå, er det godt å få være noen timer på verkstedet