Koronainfo

Klikk for stort bilde Vi fortsetter med smitteverntiltak - ikke kom på skolen hvis du er syk, vask hender og hold avstand

Informasjon til foresatte om skolehverdagen - på flere språk

Høsten 2020 vil skolegangen være preget av situasjonen rundt covid-19-viruset. Vi planlegger for en tilnærmet normal skolehverdag, men smittevernstiltakene vil stille store krav til alle som er en del av skolefelleskapet. Vi vil bruke tid til å gå gjennom de ulike tiltakene på skolen, men de viktigste tiltakene har vi blitt godt kjent med gjennom våren og sommeren:

1. Hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke være på skolen, men ringe kommunens koronatelefon: 469 07 899
  2. Gode hosterutiner og god håndhygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer og en meters avstand til personer du ikke er i gruppe med

Det er viktig at hver enkelt av oss tar ansvar for å følge smittevernrådene, både på skolen og ellers i samfunnet, slik at vi bidrar til at smittesituasjonen holder seg på et så lavt nivå som mulig. På den måten viser vi omsorg for andre og holder oss friske.

Hvis smittevernsituasjonen endrer seg vil det komme endringer.

Følg med på nasjonale medier og følg de anbefalingene som blir gitt.

Folkehelseinstituttets informasjonsside

Elever på Stortinget

Vg2 Helsearbeiderfag har hatt prosjekt i samfunnsfag der de var på en digital omvisning på Stortinget.

Nå kan du chatte med helsesykepleier

Hver dag sitter det helsesykepleiere klare for å svare deg på dine spørsmål: mandag-torsdag 12:30-15 og fredag 13-15. Du kan være anonym hvis du vil :-)

Vi har oppgradert navigasjonssimulatoren!

Navigasjonssimulatoren på skolested Rambergan har nå blitt modernisert med nye skjermer, instrumentpanel og oppdatert programvare.

Vil du bli kuldemontør?

I dag fikk Vg1-elever på Rambergan en presentasjon om veien til et yrke som kulde- og varmepumpemontør. For den som synes dette høres spennende ut: HUSK SØKNADSFRISTEN som er 1. MARS

Tid på verkstedet

Med en skolehverdag på rødt nivå, er det godt å få være noen timer på verkstedet

Innfører digital opplæring i alle videregående skoler i Troms og Finnmark

Troms og Finnmark fylkeskommune har besluttet å gå over til digital opplæring for alle de videregående skolene fra mandag 9. november 2020 og i minimum 2 uker. Det opplyser Divisjonsdirektør for næring og kompetanse i Troms og Finnmark fylkeskommune, Børre Krudtå, i denne pressemeldingen:

Truckføreropplæring i praksis

Hver høst starter elevene på transport og logistikk med truckføreropplæring. Helt fra skolestart gjennomføres teori som danner grunnlag for å få lov til å øvelseskjøre på truck. Etter kurset oppnår elevene kompetansebevis for truckkjøring.

Hvis du blir syk

Råd om når man skal være hjemme ved sykdom

Retten til et godt skolemiljø

Alle har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø. Du kan si ifra hvis du selv, eller en annen elev opplever å ikke ha det trygt og godt på skolen.