Vi har oppgradert navigasjonssimulatoren!

Navigasjonssimulatoren på skolested Rambergan har nå blitt modernisert med nye skjermer, instrumentpanel og oppdatert programvare.

Vil du bli kuldemontør?

I dag fikk Vg1-elever på Rambergan en presentasjon om veien til et yrke som kulde- og varmepumpemontør. For den som synes dette høres spennende ut: HUSK SØKNADSFRISTEN som er 1. MARS

Tid på verkstedet

Med en skolehverdag på rødt nivå, er det godt å få være noen timer på verkstedet

Truckføreropplæring i praksis

Hver høst starter elevene på transport og logistikk med truckføreropplæring. Helt fra skolestart gjennomføres teori som danner grunnlag for å få lov til å øvelseskjøre på truck. Etter kurset oppnår elevene kompetansebevis for truckkjøring.

Retten til et godt skolemiljø

Alle har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø. Du kan si ifra hvis du selv, eller en annen elev opplever å ikke ha det trygt og godt på skolen.

Koronainfo

Vi fortsetter med smitteverntiltak - ikke kom på skolen hvis du er syk, vask hender og hold avstand