Når du får tilbud om skoleplass

Husk å svare på tilbudet i vigo.no

Husk å ha klar en PC til skolestart

Skal du begynne på videregående (Vg1) og trenger en bærbar datamaskin til skolestart 22. august? Da må du huske å bestille før 15. august (PC) eller 10. august (Mac).

Begrepskurs

Periode 10.-16. august:  For minoritetsspråklige - før skolen begynner til høsten gir vi en ukes kurs der du kan få en innføring i ord og utrykk som brukes i det faget du skal utdanne deg i.

Høstkurs

Tilbud til lærlinger og andre som mangler bestått i fellesfagene norsk, samfunnsfag og engelsk. Oppstart onsdag 31.august 2022. Påmeldingsfrist 29. august.

Personlig økonomi på timeplanen

Banksjef i SpareBank 1 Nord-Norge, Lars Nymo Trulsen, har besøkt skolen for å snakke om personlig økonomi med ungdommene.

Informasjon om jodtabletter for elever og foresatte

Denne informasjonen gis nå fordi Troms og Finnmark fylkeskommune har oppdatert sin atomberedskapsplan og har nå lagring av jodtabletter for alle elever i fylket

Elevbedriften som fikser din bil

Verkstedet er åpent Fra 21. mars til 1. april - Ring for å bestille tid for service:  904 03 334

Digitalt informasjonsmøte for russen 2022

Bygging av ny skole har startet

I Breivika går vi nå inn i en periode med byggevirksomhet.

Melding fra smittevernoverlegen

Som dere sikkert har fått med dere har regjeringen besluttet nye regler for håndteringen av pandemien. (1.februar 2022) Dette har også noe å si for de videregående skolene.