Koronainfo

Vi fortsetter med smitteverntiltak - ikke kom på skolen hvis du er syk, vask hender og hold avstand

Informasjon til foresatte om skolehverdagen - på flere språk

UDIR: Testing kan erstatte karantene for elever

Fra 16. august 2021 kan testing erstatte smittekarantene. Dette gjelder for personer under 18 år og for elever over 18 år på videregående skole. Det er lokale helsemyndigheter som har ansvar for organisering av testing og hvordan det skal gjennomføres. Skolens personell skal ikke gjennomføre testing.

1. Hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke være på skolen, men ringe kommunens koronatelefon: 469 07 899
  2. Gode hosterutiner og god håndhygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer og en meters avstand til personer du ikke er i gruppe med

Det er viktig at hver enkelt av oss tar ansvar for å følge smittevernrådene, både på skolen og ellers i samfunnet, slik at vi bidrar til at smittesituasjonen holder seg på et så lavt nivå som mulig. På den måten viser vi omsorg for andre og holder oss friske.

Hvis smittevernsituasjonen endrer seg vil det komme endringer.

Følg med på nasjonale medier og følg de anbefalingene som blir gitt.

Folkehelseinstituttets informasjonsside

Del dine beste vennetips!

Hva er dine beste vennetips? Fortell det med tekst og bilder og send det til elev- og lærlingombudet :-)

Om fravær

Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret Elever med symptomer skal ikke behøve å gå til fastlegen sin for å dokumentere fraværet.  www.regjeringen.no

Vi søker deg som kan jobbe hos oss som tilkallingsvikar!

Vår avdeling for Helse- og oppvekstfag søker vikarer.

Fritidskortet 2021/2022

Alle barn og unge i Tromsø kommune mellom 6-18 år kan søke om å få dekket opp til 1 600 kroner pr år for en fritidsaktivitet gjennom Fritidskortet.

Stemmene fra skolevalget 2021 er talt opp

Her kan du se resultatet fra Ishavsbyen:

Skolevalgdebatt og Valgtorg fredag 27.august

Det blir debatt med ungdomspolitikere i Breivika - Det vil foregå med én klasse i auditoriet, mens resten av klassene får delta på Teams.

Møter for foresatte: torsdag 2.september 18:00-20:00

Vi inviterer til møte for foresatte til elever på Vg1 ( les mer )

Husk å ha klar en PC til skolestart

Skal du begynne på videregående (Vg1) og trenger en bærbar datamaskin til skolestart 23. august? Da må du huske å bestille før 16. august (PC) eller 11. august (Mac).

Døden er en del av livet

Torsdag 10. juni hadde elevene ved Vg2 Helsearbeiderfag en temadag om omsorg ved livets slutt. Les hvordan elevene opplevde denne dagen:

Aktivitetsdag flyttes innendørs

Aktivitetsdagen 15. og 16. juni er flyttet til Fløyahallen pga værmelding