Koronainfo

Vi fortsetter med smitteverntiltak - ikke kom på skolen hvis du er syk, vask hender og hold avstand

Informasjon til foresatte om skolehverdagen - på flere språk

UDIR: Testing kan erstatte karantene for elever

Fra 16. august 2021 kan testing erstatte smittekarantene. Dette gjelder for personer under 18 år og for elever over 18 år på videregående skole. Det er lokale helsemyndigheter som har ansvar for organisering av testing og hvordan det skal gjennomføres. Skolens personell skal ikke gjennomføre testing.

1. Hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke være på skolen, men ringe kommunens koronatelefon: 469 07 899
  2. Gode hosterutiner og god håndhygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer og en meters avstand til personer du ikke er i gruppe med

Det er viktig at hver enkelt av oss tar ansvar for å følge smittevernrådene, både på skolen og ellers i samfunnet, slik at vi bidrar til at smittesituasjonen holder seg på et så lavt nivå som mulig. På den måten viser vi omsorg for andre og holder oss friske.

Hvis smittevernsituasjonen endrer seg vil det komme endringer.

Følg med på nasjonale medier og følg de anbefalingene som blir gitt.

Folkehelseinstituttets informasjonsside

Privatisteksamen våren 2022

Oppmøte på skolested Rambergan for alle som skal avlegge skriftlige privatisteksamener mellom 19. mai og 3. juni

Personlig økonomi på timeplanen

Banksjef i SpareBank 1 Nord-Norge, Lars Nymo Trulsen, har besøkt skolen for å snakke om personlig økonomi med ungdommene.

Informasjon om jodtabletter for elever og foresatte

Denne informasjonen gis nå fordi Troms og Finnmark fylkeskommune har oppdatert sin atomberedskapsplan og har nå lagring av jodtabletter for alle elever i fylket

Skal du ta privatisteksamen i vår?

Er du privatist og skal ta skriftlig eksamen i vår? Oppdater deg på hva du må ha med på eksamensdagen. Du er selv ansvarlig for å ha med deg det utstyret du trenger til privatisteksamen.

Elevbedriften som fikser din bil

Verkstedet er åpent Fra 21. mars til 1. april - Ring for å bestille tid for service:  904 03 334

Digitalt informasjonsmøte for russen 2022

Bygging av ny skole har startet

I Breivika går vi nå inn i en periode med byggevirksomhet.

Melding fra smittevernoverlegen

Som dere sikkert har fått med dere har regjeringen besluttet nye regler for håndteringen av pandemien. (1.februar 2022) Dette har også noe å si for de videregående skolene.

Elevtjenesten

Fra 1.januar er vi klar med Digital Skolehelsetjeneste gjennom appen Elevtjenesten. Les mer om elevtjenesten

Del dine beste vennetips!

Hva er dine beste vennetips? Fortell det med tekst og bilder og send det til elev- og lærlingombudet :-)