Koronainfo

Klikk for stort bilde Vi fortsetter med smitteverntiltak - ikke kom på skolen hvis du er syk, vask hender og hold avstand

Informasjon til foresatte om skolehverdagen - på flere språk

Høsten 2020 vil skolegangen være preget av situasjonen rundt covid-19-viruset. Vi planlegger for en tilnærmet normal skolehverdag, men smittevernstiltakene vil stille store krav til alle som er en del av skolefelleskapet. Vi vil bruke tid til å gå gjennom de ulike tiltakene på skolen, men de viktigste tiltakene har vi blitt godt kjent med gjennom våren og sommeren:

1. Hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke være på skolen, men ringe kommunens koronatelefon: 469 07 899
  2. Gode hosterutiner og god håndhygiene
  3. Redusert kontakt mellom personer og en meters avstand til personer du ikke er i gruppe med

Det er viktig at hver enkelt av oss tar ansvar for å følge smittevernrådene, både på skolen og ellers i samfunnet, slik at vi bidrar til at smittesituasjonen holder seg på et så lavt nivå som mulig. På den måten viser vi omsorg for andre og holder oss friske.

skolestart i lys av koronasituasjonen

Hvis smittevernsituasjonen endrer seg vil det komme endringer.

Følg med på nasjonale medier og følg de anbefalingene som blir gitt.

Folkehelseinstituttets informasjonsside

Rene hender til rett tid!

Smittevern er livsviktig. Håndhygiene og bruk av personlig beskyttelsesutstyr er helt avgjørende tiltak for å hindre smitte med covid-19 og andre smittsomme sykdommer i helsetjenesten. Men for at det skal ha best mulig effekt må det benyttes riktig, og til rett tid.

Bli med på mekking!

Torsdag 22. og torsdag 29. april fra kl 17-21, inviteres ungdom til skolen i Breivika for å dyrke sin interesse for skruing, verktøy, motor.  Kanskje har DU en sykkel eller moped som du ønsker å få hjelp til å gjøre vårklar?

Parkering ved Ishavsbyen vgs

NB! Ny dato:  Fra og med 1.mai 2021 må alle som parkerer ved skolene betale med easypark-appen. I tillegg MÅ elever og ansatte ha gyldig parkeringsbevis godt synlig i frontruta.

Elever på Stortinget

Vg2 Helsearbeiderfag har hatt prosjekt i samfunnsfag der de var på en digital omvisning på Stortinget.

Nå kan du chatte med helsesykepleier

Hver dag sitter det helsesykepleiere klare for å svare deg på dine spørsmål: mandag-torsdag 12:30-15 og fredag 13-15. Du kan være anonym hvis du vil :-)

Skoleskyss i bysonen

Ordningen med bysone (sentrumssone) i Tromsø og Harstad for VGS-elever er opphevet. Dette gir rett til busskort resten av skoleåret 2020/2021, for elever under 18 år med mer enn 6 km mellom bostedsadresse og skole. De under 18 år som har søkt skoleskyss i CERT (mer enn 6 km) og fått avslag, vil få innvilget gratis skoleskyss

Trenger bilen din en sjekk?

Breivika Bilservice UB leverer god kvalitet til lav pris! Ungdomsbedriften åpner for oppdrag 8.-19. mars

19. mars - Frist for å søke lærlingplass på UNN

Er du elev på Vg2 Helsearbeiderfag og Ambulansefag kan du nå søke lærlingplass på UNN

Vi har oppgradert navigasjonssimulatoren!

Navigasjonssimulatoren på skolested Rambergan har nå blitt modernisert med nye skjermer, instrumentpanel og oppdatert programvare.

Vil du bli kuldemontør?

I dag fikk Vg1-elever på Rambergan en presentasjon om veien til et yrke som kulde- og varmepumpemontør. For den som synes dette høres spennende ut: HUSK SØKNADSFRISTEN som er 1. MARS