Aktuelt

Influensavaksine til barn og unge i risikogruppe

Det er høst og det er tid for influensavaksine. De fleste tåler influensa bra og trenger ingen vaksine. Men enkelte personer med kroniske sykdommer har økt risiko for å bli alvorlig syk. Disse tilbys derfor vaksine.

Nå kan du få digital leksehjelp

Leksehjelp finnes også på nett! Om det ikke finnes leksehjelp i din kommune, eller det ikke passer å møte opp, er  digitalleksehjelp.no  et godt alternativ! Her kan dere som er elever på ungdomskolen og videregående få hjelp til leksene over internett.

Resultatene fra skolevalget 5.september

    Alle elevene på Ishavsbyen fikk avgi sin stemme i skolevalget 2023. Og her er resultatene:

Valgdebatt og skolevalg

Fredag 1. september fikk alle elevene på Ishavsbyen en god runde med et panel av ni engasjerte ungdomspolitikere. 5. september kan alle elever få gi sin stemme i skolevalget.

Velkommen til høstens foresattemøter!

5. september kl 18:00 er det foresattemøter på begge skolesteder for Vg1. 7. september kl 18:00 er det foresattemøter på begge skolesteder for Vg2 og Vg3. Kombinasjonsklassene vil ha møte for foresatte på et senere tidspunkt - info om dette kommer.

Begrepskurs for minoritetsspråklige elever i sommer

Vi tilbyr kurs for minoritetsspråklige som skal gå Helse- og oppvekstfag (HO) og Teknologi og industrifag (TIF) Periode: 10-16 august 2023 - 09.00-14.00

EKSAMEN VÅREN 2023

Skriftlige eksamener: Kunngjøring av trekk er fredag 12. mai kl. 09.00 Henges opp på infotavlen ved hovedinngangene ved begge skolesteder.

Ungdomsbedrift Bilservice

Sats på fremtidens mekanikere og bestill time for vask, dekkskift eller annen service på din bil hos disse motiverte og effektive elevene:

Jenter! Søk yrkesfag på Ishavsbyen!

Jenter som velger en utradisjonell utdanningsvei er attraktive på arbeidsmarkedet.

Skal utsmykke nye Ishavsbyen videregående skole – med kunst inspirert av «ishavsbyen Tromsø»

To internasjonalt meritterte kunstnere har fått oppdraget med å utsmykke den nye videregående skolen i Tromsø.