Parkering ved Ishavsbyen vgs

easypark er den nye appen som må brukes ved parkering på skolens parkeringsplasser - Klikk for stort bilde

Fra og med 1.mai 2021 må alle som parkerer ved skolene betale med easypark-appen.

I tillegg elever og ansatte ha gyldig parkeringsbevis godt synlig i frontruta.

Parkeringsavgift mellom 08:00 og 16:00

Koder som gjelder i appen er:

Elever og ansatte ved BREIVIKA: 3329 - så velger du 33292
                                    Besøkende i Breivika bruker kode 33291

Elever og ansatte ved RAMBERGAN: 3330 - så velger du 33302
                                    Besøkende på Rambergan bruker kode 33301

Ellers er det godt merka med easypark-informasjon på parkeringsplassene.

Mer:

Alternativt kan man betale med mynt på automat

- Betale med mynt på automat (Norske mynter i følgende valør  20 kr, 10 kr, 5 kr og 1 kr)
Ansatte/elever med gyldig Parkeringsbevis velger knapp for ansatt/elev og betaler kr. 8 pr. time og parkerer den tid som det er betalt for, maks kr.60,- pr. dag.

Besøkende betaler kr. 20 pr.time og parkerer den tid som det er betalt for.

HC-Parkering:  Alle med HC-kort utstedt av Tromsø kommune parker gratis på HC-parkering.

Uniformerte TFFK tjenestebiler eid av Troms og Finnmark fylkeskommune parkerer gratis på alle oppmerkede parkeringsplasser. Ellers så gjelder samme regler for egne uniformerte kjøretøy som for andre mht. ulovlig parkering.

Uniformerte firmabiler i oppdrag for TFFK med gyldig P-kort for «uniformert firmabil i oppdrag» parkerer gratis  (NB! Magnetskilt er ikke gyldig).

Andre særskilte avtaler med gyldige parkeringskort.

Ladestasjoner for El-Biler

Så snart ladestasjonene er klargjort for app som åpner for lading, vil det bil sendt ut info. om saken.

1. Det er kun lovlig å bruke ladeplassene når lading pågår.
  2. Betal først for Parkering med easypark-appen. Bruk takstgruppe 3327.
  3. Betal deretter for lading med easypark-appen. Tast inn aktuell takstgruppe nr (info kommer når det er klart fra parkeringsselskapet), laderen starter og lader helt til du slår av med easypark-appen.
  4. Når lading er ferdig flyttes bilen til ordinær parkeringsplass.