Vil du bli kuldemontør?

iskrystall I dag fikk Vg1-elever på Rambergan en presentasjon om veien til et yrke som kulde- og varmepumpemontør. For den som synes dette høres spennende ut: HUSK SØKNADSFRISTEN som er 1. MARS

Håkon og Mathias, som er lærlinger i Tromsøfirmaet PTG, presenterte utdannings- og yrkesveien i kuldefaget. Det er stort behov for nye montører, og det vil si at det er gode sjanser for lærlingplass og jobb for den som er interessert. Har du gått Vg1 Elektro eller TIF kan du søke på denne linja på Ishavsbyen - skolested Rambergan.

Håkon og Mathias presenterer kuldefaget - Klikk for stort bilde

Håkon og Mathias presenterer kuldefaget - Klikk for stort bilde  Som Kulde- og varmepumpemontør kan du se fram til en interessant lærlingperiode med mye samarbeid og mye selvstendig arbeid.

Håkon og Mathias presenterer kuldefaget - Klikk for stort bildeMange forskjellige bransjer er avhengige av kjøling, og PTG har utviklet ny teknologi som benytter CO2 i produksjonen av kuldemedier.

Håkon og Mathias presenterer kuldefaget - Klikk for stort bilde  De som jobber som montør har mange muligheter for videre utdanning og interessante arbeidsdager.

Takk til Håkon og Mathias som presenterte denne utdanningsveien for våre elever:-)