Skolen åpner igjen på gult nivå fra onsdag 20. januar

Skolen er fortsatt stengt

Kommuneoverlegen har bestemt at skolen fortsatt er satt i karantene, og den varer inntil videre mens smittesporingen pågår. Det er nå syv personer som er bekreftet smittet. Disse er tilknyttet skolested Breivika. Alle som regnes som nærkontakter er orientert om dette. Videre oppfølging skjer gjennom smittevernteamet i Tromsø kommune.

Karanteneregler:

• Ikke gå på skole eller jobb
  • Ikke ta offentlig transport
  • Unngå besøk
  • Det er ikke mulig å teste seg ut av karantenen.
  • Du kan gå tur, men med godt over 1 meter avstand til andre
  • Du kan gjøre helt nødvendige ærender i matbutikk eller apotek.
  • Barn kan omgås de andre i husstanden som normalt, men hold god avstand mellom voksne.
  • De du bor med er ikke i karantene
  • Hvis du får symptomer skal du isolere deg og testes, de i din husstand går i karantene.
  • Ved positiv test skal du over i hjemmeisolering.

Undervisningen denne uken:

Fra mandag 9.november 2020 vil all opplæring være digital

• Alle klasser og grupper får digital opplæring til annen beskjed gis.
  • Elever må følge med på fagrommene i Teams for å få info om opplæringen/undervisningen

Når vi går ut av karantene planlegger vi for rødt nivå, men det er usikkert når dette blir.
Rødt nivå innebærer blant annet at bare halvparten av elevene er stedlig på skolen, og at ordningen med kohorter strammes inn.

om tirsdag 10.november:

Til elever og ansatte ved Ishavsbyen vgs

Mandag er det offisielt at det er 7 smittede ved skolen. Alle er knyttet til Breivika. Kommuneoverlegen gir oss fortsatt generell karantene, og det er uvisst når vi er ute av den.

De klasser som har hatt smitte, har spesiell karantene. Det vil si at den varer ti dager. Det er kommuneoverlegen som bestemmer fra dato og til dato. Dette er ikke fastsatt enda pga tidspress.

Tirsdag vil all opplæring gis digitalt. I de klassene som ikke har hatt smitte kan det hende vi kan starte opp med stedlig opplæring i løpet av noen dager.

Melding om det videre vil komme i morgen (tirsdag).

Asbjørn Rikardsen, rektor

Skolen vil orientere fortløpende dersom situasjonen endrer seg.