Lærere streiker

Lærere på skolen er i streik fra mandag 29.august 2022 - Klikk for stort bilde Fra mandag 29. august blir 40 av våre lærere tatt ut i streik.
Hvilke konsekvenser får det for elever og undervisning?

Mandag 29. august er Ishavsbyen videregående skole varslet om at 40 lærere ved skolen er tatt ut i streik. Dette utgjør nær 30 % av lærere ved skolen.

Begge skolestedene, Breivika og Rambergan, berøres av streiken.

Konsekvensen av streikende lærere er at elevene i noen klasser ikke vil få gjennomført undervisning i streikeperioden. Rektor beklager de ulemper som kommer ved avlyst undervisning.

Noen av de streikende er også kontaktlærere. Dette medfører at foresatte og elever ikke kan ha dialog med kontaktlærer under streiken.

Elever skal møte til timer som de framkommer på arbeidsplan. Neste dags arbeidsplan publiseres innen klokken 1530 hver dag. Dette vil gjelde så lenge streiken pågår.

Elever, foresatte og ansatte kan følge med på arbeidsplanen i «Visma inSchool».

Rådgivningstjenesten ved skolen er også berørt av streiken og vil derfor ha redusert kapasitet til å svare på henvendelser.

Administrasjon og skoleledelsen er så langt uberørt av streiken.

Med hilsen  rektor