Bli med på mekking!

Duke! - Klikk for stort bilde 

 

Torsdag 22. og torsdag 29. april fra kl 17-21, inviteres ungdom til skolen i Breivika for å dyrke sin interesse for skruing, verktøy, motor. 
Kanskje har DU en sykkel eller moped som du ønsker å få hjelp til å gjøre vårklar?

TIL og TIF-Breivika samarbeider og arrangerer en Pop-up ungdomsklubb for deg mellom 13-18 år som interesserer deg for verktøy, motorer og generell "mekking".

-Vi håper at du som interesserer seg for "mekking" har lyst til å være med.

Vi skal stille med tre-fire lærere og veilede deltakerne.
lærere hjelper til med mekking på din bike 21. og 29 april 2021 - Klikk for stort bilde Noen av aktivitetene Frank Pettersen og Frank Håkon Johannesen og Jarl Erik Haugan legger opp til er følgende:

  • Deltakerne kan ta med seg egen sykkel, moped eller til og med familiens gressklipper. Så får deltakerne hjelp med en "vårrengjøring". Det innebærer å sjekke bremser, dekkene, skifte olje og rett og slett bare gi dem ideer på hva de kan gjøre selv. Hvis deltakerne ikke har med egne sykler eller lignende, har skolen sykler, klippere og motorer stående som deltakerne kan få jobbe med. 
  •  Bruk av 3D-printer. Deltakerne kan designe for eksempel et skilt, nøkkelring eller noe annet som de kan ta med seg hjem. 
  • Generell innføring/kurs i hvordan motorer og verktøy fungerer.

Les mer på TIL sine hjemmesider

Meld deg på i dag!

Har du et prosjekt som du ønsker å få ferdig før sesongen starter? Bli med på pop-up verkstedet!

moped-trenger-reparasjon - Klikk for stort bilde 

skifte bremsekloss - Klikk for stort bilde 

Til toppen